De praktijk van Paroplan

Medewerkers

Stefanie Raes - Parodontoloog en implantoloog

Stefanie

Stefanie behaalde in 2011 haar Master in de tandheelkunde aan de Universiteit Gent. Nadien volgde zij een 3-jarige Master na Master in de Parodontologie en Orale implantologie aan de UGent.

Sinds 2014 is zij werkzaam als parodontoloog en orale implantoloog in een verwijspraktijk ‘Parobrugge’ te Brugge en als consulent aan de UGent. Tevens is zij aan het doctoreren, waarbij het onderzoek is gericht op lange termijn overleving van orale implantaten. Zij geeft regelmatig lezingen over mucogingivale chirurgie en parodontale aandoeningen.

Sinds februari 2015 is zij gestart met een eigen verwijspraktijk ‘Paroplan’ te Roeselare.

Filiep Raes - Parodontoloog en implantoloog

Filiep

Filiep behaalde in 1984 zijn Master in de tandheelkunde aan de Universiteit Gent. Nadien volgde hij een 4-jarige Master na Master in de Parodontologie en Orale Rehabilitatie aan de UGent.

Sinds 1988 is hij werkzaam als parodontoloog en orale implantoloog in een verwijspraktijk ‘Parobrugge’ te Brugge en als consulent aan de UGent. In 2011 behaalde hij zijn doctoraat aan de UGent. Hij geeft nationale en internationale lezingen over parodontologie en orale implantologie.

Sinds februari 2015 is hij werkzaam als consulent in Paroplan.

Astrid Wylleman - Parodontoloog en implantoloog

In 2017 behaalde Astrid het diploma Master in de tandheelkunde aan de KU Leuven met grote onderscheiding. Daarna startte zij de vervolgopleiding Parodontologie en Implantologie aan dezelfde universiteit. In 2020 behaalde zij het diploma en de bijzondere beroepstitel als parodontoloog en implantoloog.

Tevens verwierf ze een Europese erkenning van de European Federation of Periodontology. Astrid is lid van meerdere beroepsverenigingen zoals de Belgische Vereniging voor Parodontologie en de European Association for Osseointegration. Daarnaast blijft ze zich regelmatig bijscholen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied van de parodontologie en implantologie.

Vanaf 1 september 2020 komt Astrid ons team versterken en zal zij werkzaam zijn in de praktijk Paroplan.

Nicole - Balieassistente

Nicole

Nicole is balieassistente en staat in voor afspraken- en stockbeheer.

Annelies - Tandartsassistente

Annelies

Annelies is tandartsassistente en staat in voor de patiënten ontvangst, sterilisatie en beheer van het materiaal. Zij assisteert de parodontoloog tijdens de behandelingen aan de stoel.

Binnenkijken in de praktijk


SitemapPrivacy Website door 2design Website door 2design